Presentaties en conferences op hoog audiovisueel niveau bij GEBA TransVenlo, The Netherlands

GEBA Trans, logistiek dienstverlener gevestigd in Venlo, is de laatste tijd enorm gegroeid en daardoor is het kantoor uitgebreid. Tijdens deze uitbreiding is er niet alleen voor gekozen om alle nieuwe vergaderruimtes te voorzien van de nieuwste audiovisuele technieken, maar ook bestaande vergaderruimtes zijn meegenomen.

Vergaderopstellingen

Alle vergaderruimtes bij GEBA Trans zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologieën, zoals grote LED monitoren, draadloze presentatie middelen, videoconference oplossingen en bijpassende audio apparatuur.

De vergaderruimtes zijn verschillend qua afmeting, daarom heeft Lagotronics Projects per vergaderruimte de best passende audiovisuele oplossing geadviseerd en geïmplementeerd. Van 49’’ tot 75’’ monitoren en van soundbars tot inbouwluidsprekers gecombineerd met subwoofers. Voor de draadloze communicatie tussen laptop en overige presentatie apparatuur is overal een Clickshare geïnstalleerd.

In verschillende vergaderruimtes is ook videoconferencing gerealiseerd, hierbij is natuurlijk ook rekening gehouden met de afmetingen van de betreffende ruimtes. Zo hebben de grote ruimtes een volwaardige videoconference camera, gecombineerd met 360 graden inbouw microfoons in het plafond. In de kleinere ruimtes zijn videobars geïnstalleerd, dit zijn alles-in-één USB-conferentieapparaten die zorgen voor eersteklas audio en video in kleine vergaderruimtes.

GEBA Trans 22 07
GEBA Trans 22 06
GEBA Trans 22 05
GEBA Trans 22 04
GEBA Trans 22 03
GEBA Trans 22 08
GEBA Trans 22 02
GEBA Trans 22 13
GEBA Trans 22 12

Laserprojectie Bedrijfsrestaurant

In het bedrijfsrestaurant is de mogelijkheid gecreëerd om presentaties voor grote groepen te verzorgen, door middel van een laser projector en een elektrisch bedienbaar projectiescherm. De hoogwaardige resolutie van de projector in combinatie met een HD projectiescherm, zorgt voor een perfecte kwaliteit bij weergave van presentaties en video’s.

Er is draadloze communicatie mogelijk met de projector door middel van een Clickshare systeem om het presenteren zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor een goede geluidsweergave zijn er opbouw luidsprekers geplaats in combinatie met een subwoofer.

Dashboard weergave

Door het hele pand zijn er aanvullend nog negen 55’’ monitoren geïnstalleerd aan een plafondbeugel, deze schermen zijn gekoppeld aan een mini PC. Hiermee kan GEBA Trans hun eigen content op de schermen weergegeven.

Esthetisch aspect

Niet alleen aan het praktische en technische aspect is gedacht, maar ook het esthetische aspect mag niet ontbreken. Zo zijn de plafondbeugels in de juiste RAL kleur gespoten en is de projector in het bedrijfsrestaurant gewrapt in een passende RAL kleur. Dit om alles zo mooi mogelijk in het bestaande interieur te verwerken.

GEBA Trans 22 10bw
GEBA Trans 22 11
GEBA Trans 22 01
GEBA Trans 22 09

有任何疑问吗?
Ralf Holzapfel

欧洲销售代表
T. +31 77 320 43 81取得联系

更多案例展示

见全部案例展示

与我们见面

SEA Expo, booth #2D99

五月 28-30 2023
Riyadh Front Exhibition & Conference Center
Riyadh, Saudi Arabia

IAAPA Expo Asia, booth #L1317

六月 13-16 2023
Marina Bay Sands
Singapore

规格

取得联系


感谢您的留言

您的留言已发送。我们会尽快与您联系。


Ralf Holzapfel

欧洲销售代表
T. +31 77 320 43 81

取得联系


感谢您的留言

您的留言已发送。我们会尽快与您联系。

您的浏览器已经过期了

更新您的浏览器以正确查看此网站。 立即更新浏览器

×